8 Mart 2013 Cuma

Suçlu Kim | 2011 | Türkçe Dublaj | Online Film İzle



Henry sıradan tek düze bir hayat süren, gece mesaisi yapan, otobanda görevli bir gişe memurudur. Hayatta bir amacı, hırsı ve hedefi kalmamış gibi gözüken Henry bir sabah bir banka soygununa şahit olur ve karakola götürülür. Burada suçluların adını vermek yerine suçu bizzat üstlenip, hüküm giyer.
Hapishanede tanıştığı Max ise ona hayatını tamamen değiştirecek fikirler aşılar. Henry bir sene sonra hapisten çıkınca, cezasını çektiği suçu gerçekten işlemeye karar verir! Banka ile tiyatro binası arasında yıllar öncesinden açılan ama şimdi unutulmuş bir tünel keşfeden Henry, Max’in de tahliye olmasından cesaret alarak soygun planını adım adım uygulamaya başlar.Fakat bütün bu planları yaparken hayatının aşkıyla karşılaşacağını hesaba katmamıştır.
Malcolm Venville’nin ilk önemli yönetmenlik çalışması olan filmin başrollerini Keanu Reeves, James Caan ve Vera Farmiga paylaşıyor. 2010 Toronto Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan film eleştirmenlerden beklediği övgüyü bulamayan bir yapım olmuştu…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır . En kısa sürede FilmKutusu ekibi yorumunuzu denetleyerek yayınlayacaktır .